Har et spørsmål?Ring oss:86 15902065199

810nm diode laser hårfjerning

808wp

diode laser hårfjerning er en ikke-invasiv moderne hårfjerningsteknologi.Bruksområdene for hårfjerning med diodelaser inkluderer: overlepper, lepper, armhuler, armer, overarmer, underben, lår, bikinier, etc. Det vil ikke være noen begrensninger på behandlingen av svarte pigmenter, og personer i alle hudtoner vil ikke være kresen.Samtidig har diodelaserhårfjerningsenheten justerbar pulsbredde, energi og bestrålingstid.Den har et synkronisert kjølesystem som kan fjerne alle slags hår av ulik tykkelse, inkludert leppehår og andre sensitive hudhår, og vil oppnå en tilfredsstillende Lido smertefri hårfjerningseffekt på kortest tid.

Effekt
diode laser hårfjerning er å ødelegge strukturen til hårsekkene uten å skålde huden og spille rollen som permanent hårfjerning.Behandlingsprosessen er veldig enkel.Påfør først et lag med kald gel på hårfjerningsområdet, trykk safirkrystallsonden nær hudoverflaten, og trekk deretter avtrekkeren.Det filtrerte lyset med spesifikk bølgelengde blinker øyeblikkelig, og behandlingen er over., Det er ingen spor av skade på huden.
diode laser hårfjerning er hovedsakelig rettet mot å skade hårsekkene i vekstperioden for å oppnå hårfjerningseffekten.Men generelt sett er hårtilstanden til menneskekroppen sameksistensen av tre vekstsykluser.Derfor, for å oppnå hårfjerningseffekten, er det nødvendig å motta mer enn 3-5 behandlinger for å fullstendig ødelegge vekstperiodens hår for å oppnå den beste hårfjerningseffekten.

Egenskaper
1. Tilstanden til hirsutisme er fundamentalt forbedret, og behandlingsforløpet fullføres etter behov, noe som i utgangspunktet kan oppnå effekten av å ikke lenger vokse og bare litt hårete gjenværende.
2. diode laser hårfjerning har få bivirkninger.Selv etter at de utsatte delene er fjernet, kan de gå på jobb umiddelbart uten å påvirke livet og arbeidet og trenger ikke å komme seg.
3. Bare et svært lite antall mennesker vil ha mild rødhet og hevelse etter hårfjerning med diodelaser, men de vil komme seg etter noen timer.

Fordel
1. Den beste laser tynne og lange, 810nm diode laser, denne laseren har god enkelthet, god penetrerende kraft, og det er også en relativt god bølgelengde absorbert av pigmentcellene, som brukes til prinsippet om selektiv fototermisk virkning , Den svarte pigment av hårsekken er målfargebasen, slik at hårsekken kan brukes effektivt, og en bedre hårfjerningseffekt kan oppnås.

2. Ultralang justering av lyspulstiden, som beskytter overhuden samtidig som den fjerner hår av ulik tykkelse.
3. Men hvis du møter en person med mørkere hudfarge, har målvevet og epidermis samme fargebase, og konkurrerer om å absorbere denne laseren.For mørk hud kan det derfor være risiko for varmeretensjon i epidermis;men for lysere hud De som søker skjønnhet kan oppnå bedre resultater.
4. Den spesialdesignede oppstrammende funksjonen kan jevne ut huden samtidig som den fjerner hår.
5. Patentert kontaktkjølingsteknologi er trygg og skader ikke huden.5. Store firkantede lysflekker kan raskt fjerne hår og fremskynde behandlingen.
6 kan den originale modus frysepunktlaseren sende ut 10 laserpulser per sekund, og pulsmodusen er unik, som er helt utenfor den tradisjonelle laserpulsen.Behandlingsprosessen kan ikke bare gli raskt, men også effektivt varme målvevet til den effektive hårsekken.Komfortabel, rask, trygg og praktisk, det er en laserteknikk for hårfjerning, spesielt egnet for hårfjerning med store overkropper.

DY-DL42

 

808nm hårfjerningsmaskin


Innleggstid: 09-09-2021