Har et spørsmål?Ring oss:86 15902065199

Hårfjerning med diodelaser

200ac7d385ab09da06f0aacb0dfb8a7e0b

dagen er her og været blir varmere.Mange kvinner plages av håret på kroppen, for etter å ha brukt kule klær vil noen spesielle deler bli eksponert, spesielt armhulehår, leppehår og legghår.Stedet er enda mer pinlig for mange mennesker.Men vi har alle hørt om halvleder laser hårfjerning teknologi mer eller mindre.Halvleder laser hårfjerningsteknologi er en populær hårfjerningsmetode de siste årene, som har blitt foretrukket av mange damer.Så hva er fordelene med halvleder laser hårfjerning teknologi?Vi ser sammen.

Fordelene vedhalvleder laser hårfjerningferdigheter:

1. Bivirkningene er små, og hårfjerningsresultatene har blitt kraftig forbedret sammenlignet med tradisjonell hårfjerning.

2. Halvlederlaser-hårfjerningsinstrumentet har justerbar pulsbredde, energi og bestrålingstid, som forbedrer selektiviteten og vil ikke forårsake skade på huden på hårfjerningsstedet.

3. Hårfjerning med halvlederlaser er anvendelig for et bredere spekter, har ingen begrensninger på behandling av melanin, og er ikke kresen når det gjelder personer uansett hudfarge.Enkelte ytre årsaker til pasientens egen konstitusjon må selvsagt elimineres.

4. Permanent hårfjerning.Halvleder laser hårfjerning kan oppnå formålet med permanent hårfjerning bare etter flere ganger med diagnose og behandling.

5. Smertefri.Den tidligste laserhårfjerningen var veldig smertefull, så folk var bekymret for dette, men halvlederlaserhårfjerning løser dette problemet for deg, og det er ingen grunn til å bekymre deg for smerte.

Hårfjerning med halvlederlaser krever vanligvis 3-5 ganger med diagnose og behandling.Intervallet mellom hver diagnose og behandling er 2-3 måneder.Tiden for hver diagnose og behandling er relatert til størrelsen på området på hårfjerningsstedet.Den korteste tiden er bare 5 minutter, noe som er veldig enkelt, praktisk.Diagnose- og behandlingsresultatene ved hårfjerning med halvlederlaser er svært høye og vil ikke påvirke pasientens arbeid, studier og liv.


Innleggstid: 12. august 2022