Har et spørsmål?Ring oss:86 15902065199

Gull mikronål rf

 

https://www.danyelaser.com/2022-newest-face-anti-wrinkle-microneedling-rf-fractional-machine-product/

 

Gold microneedle, også kjent som gold microneedle RF, er et brøkdelt arrangement av mikronåler kombinert med RF-teknologi, og sprøytehodet kan frigjøre energi når det trenger dypt inn i vevet for å stimulere hudmetabolisme og selvreparasjon, fremme kollagenproduksjon og forbedre hudtone og tekstur, forstørrede porer og aldring av huden.Under behandlingen vil mikronålen presist påføre RF-energi til målvev på forskjellige dybder, og når mikronålen i sonden trenger dypt inn i huden, vil den frigjøre RF-energi samtidig.Denne energien frigjøres kun ved bunnspissen og varmer ikke opp epidermis, så den kan trygt, nøyaktig, jevnt og effektivt varme opp kollagenet i den dype dermis for å stimulere og indusere kollagen-restrukturering og regenerering.

 

Gullmikronål kalles "gull" mikronål fordi den har gullbelegg på sprøytens hode, som er ledende og ikke lett allergisk, og det vil være relativt lite pigmentering etter behandlingen.

Under operasjonen vil legen justere mikronålslengden og RF-kraften for å nå forskjellige dybder i henhold til hver persons hudtilstand, behandlingsområde og hudreaksjon.

 

Huden vil reagere med akseptabel rødhet, lett kløe og hevelse, med en følelse av å løfte og stramme, vanligvis uten skorpedannelse og med en kort restitusjonsperiode.Forbedring av hudtekstur, oppstramming av huden og reduksjon av rynker vil skje gradvis.

Effekten av hudoppstramming og porereduksjon vil starte en uke etter behandlingen.Omtrent 15 dager etter behandlingen vil hudtonen bli lysere, kjevelinjen vil være tydelig definert, og de deprimerte områdene vil bli fulle og linjene vil bli lysere i løpet av 1-3 måneder.De beste resultatene vil bli produsert etter ca. 3 måneder.

For bedre resultater anbefales 2-3 behandlinger.3 behandlinger i året anbefales, med et intervall på 30-45 dager for den første behandlingen og 60-90 dager for den andre.


Innleggstid: Jun-06-2023