Har et spørsmål?Ring oss:86 15902065199

Halvleder hårfjerning

Semiconductor hårfjerning er en ikke-invasiv moderne hårfjerningsteknologi.Det er en av de mest ideelle hårfjerningsmetodene.Bølgelengden er 810 nanometer, som er i det nær-infrarøde området av spekteret.Dyp og subkutant fettvev virker på hårsekkene i forskjellige deler og dybder, for å effektivt fjerne hår i alle deler og dybder av menneskekroppen, og virkelig oppnå effekten en gang for alle.Sammenlignet med andre hårfjerningsmetoder, gjenspeiles egenskapene til halvlederhårfjerning hovedsakelig i følgende aspekter:

1. Ingen pigmentering, penetreringsdybden avhalvlederlaserer dyp, og epidermis absorberer lite energi fra laseren, så det vil ikke være noen pigmentering.

2. Sammenlignet med elektroakupunktur hårfjerning er det raskere, mer behagelig, mindre bivirkninger og høyere sikkerhet.

3. Permanent hårfjerning.Hårfjerning med halvlederlaser kan oppnå permanent hårfjerning etter flere behandlinger.

4. Smertefri.

Den tidligste laserhårfjerningen var veldig smertefull, så folk var bekymret for dette, men halvlederlaserhårfjerning løste denne bekymringen perfekt.Hele prosessen med hårfjerning var smertefri og virkelig oppnådd en gang for alle.Etterbehandlingspleie av halvlederhårfjerning:

1. Rødhet og hevelse kan oppstå etter behandling, og passende is kan påføres for å eliminere rødhet og hevelse;

2. Etter behandling må du være oppmerksom på solbeskyttelse, ikke vises i direkte sollys, og gå ut om morgenen og kvelden;

3 .Effekten av en halvlederhårfjerning er kanskje ikke særlig effektiv.Etter behandlingen må du aktivt kommunisere og koordinere med legen, og følge opp behandlingen i tide i henhold til legens råd;

4. Etter behandlingen kan du bruke varmt vann til å rengjøre behandlingsområdet.

5. Etter behandling må du være oppmerksom på kostholdet, ikke spis krydret mat, ikke drikk eller røyk.


Innleggstid: sep-08-2022