Har et spørsmål?Ring oss:86 15902065199

Trusculpt ID fettoppløsning

jisu id fettoppløsningsmaskin

Trusculpt ID fettoppløsning
Hvis du har et fetttapsproblem, kan vi løse det for deg!3D er et ultra-komfortabelt, umiddelbart synlig, ikke-restitusjons-, ultrakort (1 til 3 økter) og ultrabredt fettreduksjonsprogram!Det er ingen overdrivelse å si at den kombinerer den oppstrammende effekten til Thermage med den fettreduserende effekten til CoolSculpting.Det tilsvarer å bruke en for to!

3D-behandlingen kan nå en dybde på 15 mm under huden, fra dermis til de interstitielle fibrene til fettlaget!Resultatet er oppstramming av huden og fettoppløsning.

Trusculpt 3D bruker monopolar radiofrekvens, som varmer opp hele det subkutane fettlaget fra epidermis til fettlaget, og varmer opp det subkutane fettet >45°C samtidig som den epidermale temperaturen opprettholdes på <44,5°C (en varm følelse).Behandlingshodet glir sakte over hudoverflaten og hele prosedyren er like behagelig som en varm steinmassasje!

Behandlingstiden er 1 time, avhengig av den enkelte fettansamlingen, og i løpet av 1 til 3 økter kan fetttykkelsen reduseres med gjennomsnittlig 24 %!De fleste har gode resultater på en enkelt økt, men de som er ute etter bedre resultater eller har et tykkere fettlag kan få 1 eller 2 tilleggsbehandlinger!

Etter prosedyren er det en umiddelbar oppstrammende effekt, slik at huden ser strammere ut og konturene er mindre;den reelle effekten av fettreduksjon vil imidlertid vises gradvis i løpet av ca. 2 måneder.Det tar ca. 2 måneder før fettcellene dør og blir metabolisert og absorbert.Fordi 3D-behandlingen er rettet mot individuell fettcellereduksjon, i stedet for å stole på reduksjon av fettcellevolum, er 3D-behandlingen en grunnleggende løsning på det lokale fedmeproblemet, effektiv i lang tid og ikke lett å komme tilbake!


Innleggstid: 13-jan-2023